Productiviteit op basis van gegevens

SpencerMetrics richt zich op de behoeften van haar klanten op het gebied van het moderne drukken door middel van innovatieve softwareoplossingen en diensten.
Dat doen we door intelligente oplossingen te bieden die nauwkeurig zo veel mogelijk gegevens van het drukproces verzamelen, opvolgen en analyseren. Zowel van digitale als van analoge drukomgevingen, inclusief de afwerkings- en verpakkingstoestellen.

Hiervoor biedt SpencerMetrics twee gepatenteerde oplossingen ‘CONNECT’ en ‘LYNK’ die werken met nagenoeg alle afdruksystemen. SpencerMetrics verzamelt machinegegevens en werkvloerinformatie, biedt de analyses aan in real-time en presenteert gedetailleerde rapporten via een cloud gebaseerd dashboard.

Hierdoor kunnen gebruikers beslissingen nemen op basis van concrete gegevens om zodoende de efficiëntie te verhogen en hun kapitaalsinvesterigen te optimaliseren.
De oplossingen van SpencerMetrics zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en bieden de transparantie van gegevens die de verantwoordelijken van het printproces en de leidinggevenden nodig hebben om hun rendement op investering te maximaliseren door machines, arbeid en kosten in balans te brengen.

Producten

De productinformatie is voorlopig enkel in het Engels beschikbaar.